Untitled Document
 

powered by Freestyledesign

Vila Ariesul. Construita in anul 1896, Vila Ariesul a fost una dintre primele constructii ridicate in Sinaia. Inca de la inceput vila s-a dovedit a fi o constructie extrem de solida si de incredere, foarta multa lume alegand sa se cazeze la noi. In anul 2004 vila a fost renovata si modernizata, etajul 2 fiind adus la nivel de 2 stele, etajul 1 avand 1 stea, insa in cursul anului viitor si etajul 1 va fi adus la nivelul de 2 stele.

Fiecare etaj dispune de un hol foarte incapator unde turistii pot manca sau unde se pot intalni la un pahar de vin fiert. Holul de la etajul 2 comunica cu podul printr-un luminator larg prin care se poate vedea cerul.

Situata la 1km de centrul orasului Sinaia, Vila Ariesul se afla pe drumul principal ce leaga Sinaia de celelalte localitati statiuni turistice de pe Valea Prahovei: Azuga, Busteni, Predeal.

Vila dispune de parcare proprie pentru clientii cazati la noi, iar in curte turistii au la dispozitie un gratar si o masa de picnic unde isi pot prepara o masa in aer liber, indiferent daca afara este vara sau iarna. Deasemenea in curtea din spatele vilei se poate face foc de tabara.

Camere de 1 si 2 stele
Frigider comun
Camere pentru 2 si 4 persoane
Incalzire centrala
TV + cablu in fiecare camera
Parcare proprie pentru turisti
Dus si toaleta in fiecare camera *
Spatiu pentru biciclete
Bucatarie comuna cu vesela
Spatiu pentru echipament schi si snowboard
Internet wireless gratuit
   
 
* Pentru camera numarul 19 se foloseste grupul sanitar de la camera 15. Grupul sanitar poate fi folosit fara a deranja turistii cazati in camera numarul 15.
 
 
 
Home Vila Ariesul - Despre noi Vila Ariesul Vila Ariesul - Tarife Vila Ariesul - Contact Vila Ariesul - Galerie foto